Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Μία κάρτα για όλες τις δουλειές0

Ένας από τους μεγαλύτερους μπελάδες  για το πορτοφόλι μας είναι οι διάφορες κάρτες που βρίσκονται στο εσωτερικό του. Πιστωτικές κάρτες, κάρτες αναλήψεως, προπληρωμένες κάρτες, κάρτες μέλους σε διάφορα καταστήματα και υπηρεσίες, όλες τους στριμώχνονται μέσα στις διάφορες θήκες του πορτοφολιού μας.
Ωστόσο, μια νέα προγραμματιζόμενη κάρτα έρχεται για να μεταμορφώσει το πορτοφόλι μας! Η Plastc μπορεί να αποθηκεύσει τα στοιχεία μέχρι και 20 καρτών, ενώ ενσωματώνει παράλληλα και δυνατότητες ασύρματης πληρωμής, μέσω του προτύπου NFC.
Επιπλέον, η Plastc συγχρονίζει με το smartphone μας και η αντίστοιχη εφαρμογή μάς επιτρέπει να επιλέξουμε άμεσα την κάρτα που χρειαζόμαστε, μετατρέποντάς την σε ιδανική επιλογή όλα-σε-ένα. Στην πρόσοψη της κάρτας βρίσκεται μια μικρή οθόνη ηλεκτρονικής μελάνης, που αναγράφει την επιλογή μας ανά δεδομένη στιγμή.
Η Plastc είναι, επίσης, αναβαθμίσιμη μέσω του ειδικού firmware που διαθέτει, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω υπηρεσίες και λειτουργίες, όπως αυτές γίνουν διαθέσιμες. 


Πηγή:otelife