Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ευχάριστη έκπληξη για τους εργαζομένους της 360 Connect

Μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη βρέθηκαν οι εργαζόμενοι της 360 Connect (και πρώην εργαζόμενοι στη hellas online) εταιρεία η οποία προ ημερών εξαγοράστηκε από τη Vodafone.

vodafone_2526577b
Όπως είναι γνωστό στην 360 Connect (υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών – call center) πριν ένα χρόνο μεταφέρθηκαν, με σύντομες διαδικασίες, περί τους 450 εργαζόμενους της hellas online στο πλαίσιο της περικοπής δαπανών που είχε αποφασιστεί. Οι εργαζόμενοι αυτοί αποζημιώθηκαν κανονικά από τη hol και πήγαν στη νέα τους εταιρεία με την υπόσχεση ότι οι μισθοί τους δεν θα μειωθούν μόνον για τους επόμενους τρεις μήνες.
Έκτοτε προχώρησε η εξαγορά της hol από τη Vodafone και πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και η εξαγορά της 360 Connect.
Η διοίκηση της Vodafone λοιπόν ανακοίνωσε στους εργαζόμενους της 360 Connect, ότι οι μισθοί τους στο εξής επιστρέφουν στο επίπεδο που ήταν πριν απολυθούν από τη hol.
Η κίνηση αυτή της Vodafone Ελλάδος έχει ιδιαίτερη σημασία στην δύσκολη αυτή εποχή όπου το σύνηθες είναι οι περικοπές στους μισθούς, ενώ δείχνει πως η εν λόγω εταιρεία κινητής τηλεφωνίας πιστεύει απόλυτα στην προοπτική των επενδυτικών κινήσεων που κάνει στην ελληνική αγορά.

Πηγή:http://www.infocom.gr/2014/12/04/euxaristh-ekplhksh-gia-tous-ergazomenous-ths-360-connect/22598/

Το uberTAXI στην Ελλάδα

Η καινοτόμα πλατφόρμα της Uber συνδέει τους οδηγούς με τους επιβάτες σε πραγματικό χρόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Είτε πηγαίνεις για ψώνια στην Κηφισιά, βόλτα με φίλους στο κέντρο της Αθήνας, για έναν καφέ δίπλα στη θάλασσα, για ψάρι στον Πειραιά, είτε στη δουλειά σου, το uberTAXI σου προσφέρει έναν εύκολο, ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο για να διασχίσεις την πόλη.

uberTaxi_Athens
Το uberTAXI είναι η εφαρμογή για smartphones της Uber που συνδέει τους επιβάτες με τους επαγγελματίες οδηγούς Ταξί στην ίδια πλατφόρμα. Με το uberTAXI, οι επαγγελματίες οδηγοί Ταξί, της Αθήνας, μπορούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα τους παίρνοντας περισσότερα δρομολόγια και μειώνοντάς παράλληλα το χρόνο αναμονής τους στις πιάτσες.
Η Αθήνα είναι ιδανική για το λανσάρισμα του uberTAXI καθώς διαθέτει περισσότερους από δέκα χιλιάδες οδηγούς Ταξί έτοιμους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους επιβάτες. Η λειτουργία του uberTAXI αναδεικνύει τη σημασία της αξιοποίησης του υπάρχοντος συστήματος μεταφορών, με την τεχνολογία που φέρνει η Uber να συμπληρώνει τις επιλογές που ήδη υπάρχουν στην Αθήνα.
Ο Loïc Amadò, εκπρόσωπος της Uber Greece δήλωσε:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ξεκίνημα της πλατφόρμας uberTAXI στην Αθήνα. Το uberTAXI δίνει στον κόσμο μια εύκολη και αξιόπιστη επιλογή για να κινείται στην πόλη».
«Το uberTAXI ανοίγει την πλατφόρμα και την τεχνολογία της Uber στους επαγγελματίες οδηγούς Ταξί, προσφέροντας περισσότερες επιλογές τόσο σε αυτούς όσο και στους αθηναίους επιβάτες. Με την τάση στις μεταφορές να είναι οι συναλλαγές χωρίς μετρητά, το uberTAXI δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα τους και να προσφέρουν την ποιοτική εμπειρία της Uber στην, γεμάτη ζωή, ελληνική πρωτεύουσα»!
Τι είναι τελικά το uberTAXI;
Η εφαρμογή της Uber είναι διαθέσιμη για όλα τα smartphones (iOS, Android, Windows Phones και Blackberry). Οι επιβάτες πρέπει απλώς κατεβάσουν την εφαρμογή, να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό και να ξεκινήσουν τις διαδρομές τους με το πάτημα ενός κουμπιού! Η Uber προσφέρει μοναδική ασφάλεια παρέχοντας στον επιβάτη πληροφορίες όπως η φωτογραφία, το όνομα του οδηγού και ο αριθμός κυκλοφορίας του Ταξί, ενώ ο επιβάτης έχει και τη δυνατότητα να βλέπει την πορεία του Ταξί σε πραγματικό χρόνο καθώς πλησιάζει για να τον παραλάβει. Επίσης οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε έναν ζωντανό χάρτη με GPS τον οποίο μπορούν να μοιραστούν με φίλους ή δικούς τους ανθρώπους ώστε εκείνοι να παρακολουθούν την διαδρομή τους και να σιγουρευτούν ότι θα φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους.
Η Uber είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μετκινηθείς: η τοποθεσία σου ανιχνεύεται από χάρτες GPS ώστε να γνωρίζουν την απόσταση τόσο ο οδηγός όσο και ο επιβάτης. Όταν η διαδρομή ολοκληρώνεται, η πληρωμή γίνεται χωρίς μετρητά κάνοντας τη συναλλαγή εύκολη και ασφαλή για οδηγούς και επιβάτες.

Πηγή:http://www.infocom.gr/2014/12/03/to-uber-taxi-sthn-ellada/22564/