Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η Gigabyte κάνει το βήμα στα Gaming Laptops



Η εταιρία Gigabyte, γνωστή για την δημιουργία motherboards (μητρικές πλακέτες), κυκλοφόρησε ένα φορητό υπολογιστή που επικεντρώνεται κυρίως σε λειτουργίες παιχνιδιού, με την ονομασία P2742G.

Πρόκειται για μία άκρως ανταγωνιστική πρόταση, που συνδυάζει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7, την κάρτα γραφικών της NVIDIA Geforce GTX 660M, λειτουργικό σύστημα Windows 8 και οθόνη 17,3 ιντσών με ανάλυση 1080p.

Η εταιρία είχε ανακοινώσει τη συγκεκριμένη συσκευή το περασμένο φθινόπωρο και πλέον είναι έτοιμη να το διαθέσει στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, με τιμή του να είναι στις 909 λίρες μέσω μεταπωλητών όπως το Amazon. Επίσης, είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία και στις Ηνωμένες Πολιτείες στην τιμή των 1450 δολαρίων.

Το P2742G έρχεται με 2TB αποθηκευτικού χώρου με πολύ υψηλές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής, προαιρετικό Blu-ray Player και σημαντικές βελτιώσεις για την απόδοση από το THX TruStudio Pro.

Τέλος να αναφέρουμε πως στα τεστ απόδοσης του 3DMark Vantage κατάφερε να πετύχει το εντυπωσιακό σκορ των 12.193 πόντων, γεγονός που σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή του (για την κατηγορία του), σίγουρα θα το τοποθετήσουν στις πρώτες επιλογές των gamers.



Πηγή:http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/488037/i-gigabyte-kanei-to-vima-sta-gaming-laptops/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου