Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Η Sony ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του Xperia Tablet Z

Η πιο πρόσφατη πρόταση της Sony στον χώρο των tablets, ονομάζεται Xperia Tablet Z, με τη συγκεκριμένη συσκευή να έχει ήδη κυκλοφορήσει για την αγορά της Ιαπωνίας, από τον περασμένο μήνα.

Πλέον, το MWC 2013 δίνει την ευκαιρία στην ιαπωνική εταιρία να το παρουσιάσει και να ανακοινώσει την κυκλοφορία του και για τις υπόλοιπες αγορές.

Το Xperia Tablet Z θα διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1200, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm SnapDragn S4 Pro με χρονισμό στα 1,5GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GB ή 32GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 8.1 megapixel, μπαταρία 6.000mAh, λειτουργικό Android 4.1.2 Jelly Bean και όλα αυτά σε ένα περίβλημα με πάχος 6,9 χιλιοστά.

Φυσικά όπως και το Xperia Z θα διαθέτει πιστοποίηση για προστασία από τη σκόνη και το νερό, ενώ έγινε ήδη γνωστό πως θα μπορεί να συνεργαστεί με το PlayStation. Ακόμα η εταιρία έχει ήδη ανακοινώσει την έκδοση 4.2 του Android για το άμεσο μέλλον.

Η νέα συσκευή θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και λευκό χρώμα, με το μαύρο να είναι διαθέσιμο τον ερχόμενο Μάιο είτε από την ίδια την εταιρία είτε από εξουσιοδοτημένους εμπόρους, ενώ το λευκό θα μπορείτε να το προμηθευτείτε μόνο μέσω των καταστημάτων της εταιρίας.

Η τιμή για το μοντέλο με τα 16GB αποθηκευτικού χώρου υπολογίζεται στα 499 δολάρια ενώ για αυτό με τα 32GB στα 599 δολάρια.


Πηγή:http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/494027/i-sony-anakoinose-tin-pagosmia-kukloforia-tou-xperia-tablet-z/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου