Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Παρουσιάστηκε επίσημα η ναυαρχίδα της Huawei

Σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Λονδίνο, ο κινεζικός τηλεπικοινωνιακός γίγαντας που ακούει στο όνομα Huawei ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την κυκλοφορία του Ascend P6.

Πρόκειται για τη ναυαρχίδα της εταιρείας, με δυνατά χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα προσιτή τιμή (τηρουμένων των αναλογιών). 

Αυτό, πάντως, που κάνει εντύπωση είναι το πάχος του. Σε ένα σασί μόλις 6,18 χιλιοστών χώρεσαν ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής στο 1,5GHz, 2GB RAM, μια κύρια κάμερα 8MP με αξιόλογα οπτικά μέρη, μια εμπρόσθια κάμερα 5MP (!), μια μπαταρία στις 2.000 mAh, FM radio, HSPA, Wi-Fi, Bluetooth και πολλά ακόμη σπουδαία χαρακτηριστικά. 

Η οθόνη στις 4,7 ίντσες φαίνεται ότι είναι απλώς HD (και όχι Full-HD) ανάλυσης, ενώ δεν ξεκαθαρίστηκε αν το μοντέλο που θα έρθει στην Ευρώπη θα έχει dual SIM όπως το αντίστοιχο κινεζικό.

Σύμφωνα με το CEO της Huawei, Richard Yu, το Ascend P6 θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο σε 19 χώρες και μέχρι τα τέλη Αυγούστου σε άλλες 100 αγορές του κόσμου. Αναμένεται σε τρία χρώματα: Λευκό, μαύρο και ροζ. Η τιμή για την Ευρώπη υπολογίζεται γύρω στα 450 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, ο Richard Yu αξιοποίησε την επίσκεψή του στο Λονδίνο για να αφήσει μερικά υπονοούμενα σχετικά με πιθανή εξαγορά της Nokia από τη Huawei. «Όλα θα εξαρτηθούν από αυτούς. Εμείς, πάντως, είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις», δήλωσε στους Financial Times.







Πηγή: thegang.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου