Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Πιάνουν τα χέρια μας; Πουλάμε τις δημιουργίες μας

Πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με δημιουργικά χόμπι,όπως κατασκευές κοσμημάτων, ρούχων, ή γενικά αντικειμένων τέχνης. Συνήθως, όσοι αρέσκονται σε τέτοιου είδους δραστηριότητες θέλουν να πουλάνε τα αντικείμενα που κατασκευάζουν για να συμπληρώνουν το εισόδημά τους (υπάρχουν βέβαια και αυτοί που το κάνουν fulltime). Το θέμα είναι που και πώς να κάνει κάποιος γνωστές τις δημιουργίες του στο ευρύ κοινό. Μια λύση είναι να δημιουργήσει μια σελίδα στο Facebook.Μια άλλη είναι να πάρει ένα πάγκο και να τρέχει στα πανηγύρια.... Η καλύτερη πάντως λύση (που δεν αποκλείει και τον συνδυασμό των δύο προηγούμενων) είναι το Etsy. Πρόκειται για το μεγαλύτερο on-line παζάρι όπου ο καθένας μπορεί να πουλήσει τις δημιουργίες του, ό,τι κι αν είναι αυτές.
Η διαδικασία είναι πανεύκολη. Εγγραφόμαστε στο site (δωρεάν) και ξεκινάμε να ανεβάζουμε φωτογραφίες και πληροφορίες για τα αντικείμενά μας. Φυσικά, θα πρέπει να καθορίσουμε την τιμή, καθώς και τις λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την αποστολή (με ποιον τρόπο, κόστος κ.λπ).
Η κάθε καταχώρηση κοστίζει 0,2 $ και μπορούμε να την έχουμε ορατή για τέσσερεις μήνες ή έως ότου πουληθεί, ενώ με κάθε επιτυχημένη πώληση, το site κρατά μια μικρή προμήθεια της τάξης του 3,5%.
Το site υποστηρίζει το PayPal, τόσο για τους αγοραστές, όσο και για τους πωλητές, διευκολύνοντας έτσι τις διαδικασίες. 
Πηγή:www.https://www.ote.gr/web/guest/ote-life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου