vodafone_2526577b
Όπως είναι γνωστό στην 360 Connect (υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών – call center) πριν ένα χρόνο μεταφέρθηκαν, με σύντομες διαδικασίες, περί τους 450 εργαζόμενους της hellas online στο πλαίσιο της περικοπής δαπανών που είχε αποφασιστεί. Οι εργαζόμενοι αυτοί αποζημιώθηκαν κανονικά από τη hol και πήγαν στη νέα τους εταιρεία με την υπόσχεση ότι οι μισθοί τους δεν θα μειωθούν μόνον για τους επόμενους τρεις μήνες.
Έκτοτε προχώρησε η εξαγορά της hol από τη Vodafone και πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και η εξαγορά της 360 Connect.
Η διοίκηση της Vodafone λοιπόν ανακοίνωσε στους εργαζόμενους της 360 Connect, ότι οι μισθοί τους στο εξής επιστρέφουν στο επίπεδο που ήταν πριν απολυθούν από τη hol.
Η κίνηση αυτή της Vodafone Ελλάδος έχει ιδιαίτερη σημασία στην δύσκολη αυτή εποχή όπου το σύνηθες είναι οι περικοπές στους μισθούς, ενώ δείχνει πως η εν λόγω εταιρεία κινητής τηλεφωνίας πιστεύει απόλυτα στην προοπτική των επενδυτικών κινήσεων που κάνει στην ελληνική αγορά.

Πηγή:http://www.infocom.gr/2014/12/04/euxaristh-ekplhksh-gia-tous-ergazomenous-ths-360-connect/22598/