Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Capcom Resident Evil Operation Racoon City

Το Resident Evil™: Operation Raccoon City προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία συνεργατικού shooter τρίτου προσώπου στο σκοτεινό και απειλητικό σύμπαν του Resident Evil. Ζόμπι και βιο-οργανικά όπλα έρχονται να προστεθούν στη λίστα των εχθρών σας μαζί με μία επίλεκτη ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων, δημιουργώντας ένα απρόβλεπτο στοιχείο που θα μπορούσε να υπάρξει μόνο στο αλλόκοτο σύμπαν του Resident Evil. Το αποτέλεσμα είναι ένα ολοκαινούργιο στυλ παιχνιδιού που θέτει νέες βάσεις στα παραδοσιακά third person shooters.

Σεπτέμβριος 1998: η πολύπαθη Raccoon City είναι και πάλι στο επίκεντρο της δράσης. Η Umbrella Corporation μαθαίνει ότι ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες της, ο Dr. William Birkin, σχεδιάζει να πουλήσει τον πειραματικό ιό G-Virus στην κυβέρνηση των ΗΠΑ. Στέλνει τότε μια επίλεκτη ομάδα κρούσης της Umbrella Security Service (USS) στο μυστικό εργαστήριο της με αποστολή να διασφαλίσει το μοναδικό δείγμα του ιού. Η επιχείρηση παίρνει μια αναπάντεχη τροπή, όταν ο Dr. Birkin εμβολιάζει τον εαυτό του με τον ιό, μεταλλάσσεται σε ένα θανατηφόρο πλάσμα, το G-Birkin και επιτίθεται στην ομάδα. Κατά τη διάρκεια της μάχης, ο θανατηφόρος ιός "t-Virus" διαρρέει στο αποχετευτικό δίκτυο και εξαπλώνεται στη Raccoon City, μολύνοντας το σύνολο του πληθυσμού. Με δεδομένη την επιδημία, η ομάδα USS δέχεται νέες εντολές να καταστρέψει όλα τα στοιχεία που μαρτυρούν τη συμμετοχή της Umbrella και να κλείσει το στόμα οποιουδήποτε θα μπορούσε να αποκαλύψει την αλήθεια.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός επίλεκτου στρατιώτη της Umbrella Security Services (USS) και μάχονται ενάντια σε όλες τις αντίπαλες δυνάμεις της Raccoon City. Επιλέξτε ανάμεσα σε έξι χαρακτήρες, καθένας από τους οποίους είναι εξοπλισμένος με ένα μοναδικό σύνολο ικανοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της γυναίκας επιστήμονα Four-Eyes, που μπορεί να χειριστεί τον ιό T-virus και να πάρει τον έλεγχο των βιο-οργανικών όπλων ή του Lupo, εμπειρογνώμονα των όπλων και αρχηγού της ομάδας USS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου