Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Ubisoft Assassin's Creed: Revelations D1

"Καθώς ταξιδεύεις πάνω στο άλογό σου, κάτι σου κίνησε την περιέργεια. Το παιχνίδι του ανέμου που χαϊδεύει τη γούνα της πανοπλίας σου σε έχει απορροφήσει και οι σκέψεις σου αρχίζουν να δραπετεύουν από την πραγματικότητα...

Στο μυαλό σου έρχονται όλοι αυτοί που ένιωσαν το κρύο ατσάλι της λεπίδας σου. Όλοι τους είναι νεκροί, κανείς από τους εχθρούς σου δεν μολύνει τον αέρα της Γης με την αναπνοή του.

Κι όμως, κάτι σου λείπει. Ενώ έπρεπε να νιώθεις ολοκληρωμένος, το μεγαλύτερο μέρος του εαυτού σου φαντάζει κενό. Γι' αυτό πρέπει να τον βρεις, πρέπει να ψάξεις τα χνάρια του και να ανακαλύψεις τα πάντα για τη ζωή του. Μονάχα αν βρεις τι απέγινε στον Altair, θα ανακουφίσεις την ψυχή σου.

Μία εκτυφλωτική λάμψη σου τραβάει το βλέμμα. Είναι ο ήλιος που ξεκουράζεται πάνω στον τρούλο της Αγιάς Σοφιάς. Καλώς ήρθες στην Κωνσταντινούπολη..."
---------------------------------------------------------------------
Στο Revelations, θα ελέγχετε για άλλη μια φορά τον Ezio Auditore, ο οποιος ακολουθεί τα χνάρια του ήρωα του πρώτου μέρους (Altair), σε ένα ταξίδι ανακαλύψεων και...αποκαλύψεων (revelations), όπως άλλωστε μαρτυράει και ο τίτλος του παιχνιδιού.

Ο Ezio θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη κατά την περίοδο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, όπου ο στρατός των Ναϊτών απειλεί να καταλάβει την περιοχή. Στο gameplay θα έχουμε νέες προσθήκες, καθώς θα μπορείτε να κατασκευάσετε τις αναμνήσεις του Desmond, ενώ μέσω του Animus θα αποκρυπτογραφείτε τα μυστήρια του παρελθόντος.

Όσο για το online κομμάτι, εκεί αναμένουμε νέα modes, νέους χάρτες και περισσότερους διαθέσιμους χαρακτήρες. 

1 σχόλιο: