Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Επισημοποιείται το νέο God of War

Περιμέναμε μήπως η Sony είχε την πρόθεση να δημοσιοποιήσει κάποια πράγματα παραπάνω, αλλά... επειδή το πιθανότερο είναι πως όχι (άμεσα), θα πρέπει να αρκεστούμε στα όσα διέρρευσαν από το Δικτυακό κατάστημα του Amazon πριν από 48 ώρες. Η μεγάλη αποκάλυψη που επεφύλασσε η ιαπωνική εταιρεία για τις 19/4 δεν ήταν άλλη από την λίγο έως πολύ αναμενόμενη: το PlayStation3 θα φιλοξενήσει ένα νέο God of War, χωρίς "αριθμητικό" στον τίτλο του αλλά με τον υπότιτλο "Ascension". Και επειδή... το prequel είναι το νέο sequel, χρονικά το νέο αυτό God of War - για του οποίου την ανάπτυξη είναι και πάλι υπεύθυνο το περίφημο Studio Santa Monica της Sony - προηγείται όλων όσων έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

H Sony δημοσίευσε και επίσημα το trailer που είχε διαρρεύσει από την Amazon (οι φίλοι και φίλες του Αθηνόραμα Digital μπορούν να το παρακολουθήσουν εδώ), το οποίο όμως δεν δίνει κανένα απολύτως στοιχείο για νέα στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού του ή νέες επιλογές που ίσως έχει να επιδείξει σε σχέση με τους προκάτοχούς του. Το trailer είναι από τα λεγόμενα teaser, αναφέροντας μόνο πως θα επικεντρωθεί σε ένα χρονικό σημείο όπου ο πασίγνωστος πρωταγωνιστικός χαρακτήρας, ο Kratos, δεν είχε ακόμη ενστερνιστεί το προσωνύμιο "Ghost of Sparta", δεν είχε εξαπατηθεί από τον θεό 'Αρη και δεν είχε έλθει σε σύγκρουση με... το σύνολο σχεδόν της ελληνικής μυθολογίας. Τίποτε περισσότερο.
Το επίσημο trailer είναι, πρακτικά, το μόνο πράγμα που... απομένει από την αποκάλυψη του νέου God of War: δεν γνωρίζουμε την (πολύ σημαντική αν είναι φετινή) ημερομηνία κυκλοφορίας του, δεν έχουμε καμία εικόνα για τον τεχνικό του τομέα (αν και αναμένουμε αυτός να πλησιάσει στο ζενίθ των δυνατοτήτων του PS3) και καμία ένδειξη για συμβατότητα με τον φημολογούμενο αντίστοιχο τίτλο του PlayStation Vita. Περισσότερα, είναι σχεδόν βέβαιο, θα μάθουμε στην έκθεση της Ε3 τον Ιούνιο. Μέχρι τότε...

Πηγή:http://www.athinorama.gr/digital/games/articles/default.aspx?id=11898

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου