Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013

Η Samsung δε σταματάει στο Galaxy S IV


Τα περισσότερα νέα που αφορούν τη Samsung το τελευταίο διάστημα, γυρνάνε γύρω από την παρουσίαση της νέα smartphone συσκευής, Galaxy S IV, όμως ο κορεατικός κολοσσός δε σταματάει εκεί και δείχνει έτοιμος να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις.

Δημοσιεύματα στην Κορέα κάνουν λόγο για την επόμενη συσκευή που θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω της και δεν είναι άλλη από τον πιθανό διάδοχο του άκρως επιτυχημένου Galaxy Note II. 

Οι φήμες αναφέρονται σε ένα «phablet» που θα διαθέτει οθόνη 5,9 ιντσών και που όπως υποστηρίζουν θα αποτελέσει την επόμενη μεγάλη ανακοίνωση της εταιρίας.

Παλαιότερες αναφορές στο Galaxy Note III (αν θα λέγεται έτσι), υποστήριζαν ότι η οθόνη θα φτάσει τις 6,3 ίντσες, όμως οι Korea Times αποκαλύπτουν ένα πολύ πιο ρεαλιστικό μέγεθος, τονίζοντας μάλιστα πως η Samsung θα ενσωματώσει σε αυτή την οθόνη και την τεχνολογία OLED.

Όσον αφορά τον επεξεργαστή, οι Κορεάτες σημειώνουν πως θα είναι το οκταπύρηνο chip Exynos της ίδιας της εταιρίας, που θα εξοπλίσει και το Galaxy S IV.

Οι Korea Times μπορεί να μη φημίζονται για την αξιοπιστία τους, ωστόσο σε μερικές περιπτώσεις οι πληροφορίες τους επιβεβαιώνονται.


Πηγή:http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/499663/i-samsung-de-stamataei-sto-galaxy-s-iv/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου