Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Μεγάλη επιτυχία γνωρίζει το Leap Motion Controller

                                     Μεγάλη επιτυχία γνωρίζει το Leap Motion Controller

Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα projects του Kickstarter και αποτελεί μια τελείως πρωτότυπη ιδέα βασισμένη πάνω στο σκεπτικό που θέλει να εγκαταλείπουμε τα πληκτρολόγια και να χειριζόμαστε το Mac μας μόνο με κινήσεις των χεριών. Ο λόγος φυσικά για το Leap Motion Controller που έχει ξεκινήσει και επίσημα η διανομή του εδώ και 3 εβδομάδες.

Η ομάδα πίσω από το Leap project ανακοίνωσε σήμερα μερικά πολύ εντυπωσιακά νούμερα. Έτσι λοιπόν μέχρι στιγμής το developer kit του Leap, που επιτρέπει στους προγραμματιστές να κάνουν συμβατές της εφαρμογές τους με αυτό, έχει 25.000 λήψεις, ενώ οι εφαρμογές που είναι ήδη συμβατές με το Leap ξεπέρασαν σήμερα τις 1 εκατομμύριο λήψεις.

Η εταιρεία επίσης πρόσφατα πρόσθεσε 13 νέες εφαρμογές που έγιναν συμβατές όπως τα BetterTouchTool, Dropchord, GameWAVE, και Geco MIDI.

Το Leap Motion Controller είναι συμβατό και δουλεύει τόσο με τα Mac, όσο και με Windows υπολογιστές και έρχεται με το δικό του app store.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Michael Buckwald, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Βλέπουμε ήδη μουσικούς, γιατρούς, καθηγητές, καλλιτέχνες, μαθητές αλλά και gamers να βρίσκουν δημιουργικό και απίστευτα πρακτικό το Leap Motion Controller και είμαστε ακόμη μόνο στην αρχή».

Το Leap Motion Controller είναι διαθέσιμο για αγορά online και στα Best Buy στην τιμή των 79,99 δολαρίων.

Πηγή: appleworldhellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου