Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Diablo III


STORY

Δύο δεκαετίες πέρασαν από τότε που οι δαιμονικοί άρχοντες, Diablo, Mephisto και Baal, ξεκίνησαν το ταξίδι τους στον κόσμο του Sanctuary με σκοπό να φέρουν το κακό στην ανθρωπότητα και να επιβάλλουν τις μιασμένες αντιλήψεις τους. Αλλά όσοι γενναίοι ήρωες του Καλού πολέμησαν τότε στο πλευρό του Αρχάγγελου Tyrael, δεν ξεχνούν εύκολα τα όσα έζησαν.

'Oταν ο Deckard Cainεπιστρέφει στα χαλάσματα του Καθεδρικού ναού του Tristram, ψάχνοντας για στοιχεία που θα εξοντώσουν μια για πάντα τις δυνάμεις του Κακού, ένας φλεγόμενος κομήτης πέφτει από τους ουρανούς, χτυπώντας το έδαφος από το οποίο εισήλθε για πρώτη φορά στον κόσμο ο Diablo. Αυτή η φωτιά από τον ουρανό ξυπνάει αρχαίους δαίμονες που βρίσκονταςν για αιώνες σε λήθη και καλεί τους ήρωες του Sanctuary να έρθουν να υπερασπιστούν τον κόσμο των ανθρώπων από τις ανερχόμενες δυνάμεις της Κόλασης για μία ακόμη φορά.































Εξερεύνησε τον κόσμο του Sanctuary, το ζωντανό gothic δημιούργημα φαντασίας του πλανήτη του Diablo III, σε πανέμορφο 3D περιβάλλον.
Δώσε επικές μάχες με τις δαιμονικές δυνάμεις των Φλεγόμενων Κολάσεων με ολοκαίνουριους χαρακτήρες όπως ο απόκοσμος Witch Doctor, ή ξαναζήσε τους θρύλους του παρελθόντος με ήρωες όπως ο πανίσχυρος Barbarian.
Δείξε στους εχθρούς σου τι σημαίνει πόνος, χρησιμοποιώντας το περιβάλλον και τις κρυμμένες παγίδες του σαν όπλο.
Ζήσε την πιο έντονη multiplayer εμπειρία, με την απίστευτα αναβαθμισμένη Battle.net πλατφόρμα, με ένα σημαντικό αριθμό βελτιώσεων και προσθηκών, φτιαγμένες ειδικά για να κάνουν το παιχνίδι με τους φίλους πιο εύκολο και πολύ πιο διασκεδαστικό.

2 σχόλια:

  1. Καλώς σε βρήκα!! Φαίνεται εξαιρετικό το μπλογκ σου και πολύ χρήσιμο!! Θα το συστήσω και στα παιδιά μου!!Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήλθες Μάνια!Χαίρομαι που σου άρεσε η νέα μου προσπάθεια και θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω σε ότι χρειαστείς σχετικά με τον υπολογιστή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή